ברנטליקס במקום ציפרלקס

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

11/06/2018 | 19:16 | מאת: טלי

לאחר כשנה וחצי מטופלת.בציפרלקס 20 מג ביקשתי כדור אחר בעקבות תופעות לוואי של השמנה וחוסר חשק מיני רופאת המשפחה נתנה לי ברנטליקס. 10 מג כהתחלה. הבעיה שיש לי כאבי ראש בלתי נסבלים ובחילות איומות האם ככה זה צריך.להיות?

14/06/2018 | 14:08 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אכן יש סבירות גבוהה שמדובר בתופעות הלוואי של ברינטליקס. התופעות בדרך כלל פוחתתות עם הזמן, אך במידה והן חריגות בעצמה ואת מתקשה להתמודד איתן, כדאי לפנות לבדיקה חוזרת אצל הרופאה המטפלת ולשקול שינויים בטיפול

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול