נמאס נמאס נמאס מהעליות והירידות של הפריזמה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

02/04/2018 | 00:02 | מאת: נמאס

העלתי מינון פריזמה ל40מג לפני 5 וחצי שבועות , בשבוע האחרון הרגשתי שיפור באנרגיה ובהשפעה של התרופה והיום שוב התעוררתי עייף ומכווץ בחרדות , כאילו התרופה ירדה מ70% השפעה ל40% היום , מרגיש עייף שוב וחרדתי מה עושים ממתינים?

03/04/2018 | 21:39 | מאת: פריזמה

מרגיש שוב עייף ,מדוכדך ,חרד נמאס

20/04/2018 | 16:45 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, באופן כללי גם כשיש מגמת שיפור, יתכנו עליות וירידות במצב הרוח ורמת החרדה. כדאי לעקוב אחרי המצב בשבועות הקרובים, במידה ולא יחול שיפור והתייצבות , כדאי להתייעץ עם הרופא בנוגע לאפשרות לעלות מינון או לסירוגין להחליף את התכשיר.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול