סרוקסט

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

28/01/2018 | 09:40 | מאת: אייל

שלום בהמשך לשאלותיי מלפני חודש חודשיים, בעקבות חרדות ודיכאון שהתחילו בעודי נוטל 10 מ"ג סרוקסט ליום, עליתי ל20 מ"ג למשך 5 שבועות ואח"כ עליתי ל30 מ"ג לעוד חמישה שבועות (סה"כ 10 שבועות מאז שהתחילו החרדות). יש שיפור ניכר אבל לא עד הסוף. האם להמתין עוד כמה שבועות וזה ישתפר או לעלות מינון ל40 מ"ג (מינון ששהיה לי קשה איתו בעבר)? תודה

03/02/2018 | 21:42 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, מדובר בהחלטה מורכבת מאחר ומצד אחד העליה במינון צפויה להביא לשיפור נוסף, אך יחד עם זאת יש סיכוי לתופעות לוואי. כדאי לדון ביתרונות וחסרונות של שתי האפשרויות עם הרופא המטפל מאחר ויש חשיבות למאפיינים הספציפיים של המצב איתו אתה מתומודד וכן לתופעות הלוואי הספציפיות שמהן סבלת בעבר.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול