טיפול תרופתי ושומנים בדם

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

14/08/2017 | 18:20 | מאת: מישהו

שלום ד"ר, אני בן 32, נוטל מזה שנים ציפרלקס לטיפול בדיכאון והפרעת פאניקה (כעת על 15 מ"ג) וכחודש סורבון 15 מ"ג (בניסיון להפחית תופעות לוואי של פגיעה בתפקוד המיני). בבדיקות דם האחרונות התברר שאני סובל מטריגליצרידים גבוהים ו - HDL נמוך. 1. האם יכול להיות מהציפרלקס / הסורבון? 2. הומלץ לי לצרוך אומגה 3 ותכשיר טבעי נוסף המכיל אינוזיטול, ל-מתיונין וכולין. האם מותר לשלב עם הטיפול התרופתי? (אצטיל כולין הרי גם הוא מוליך עצבי - לא מפריע עם הציפרלקס והסורבון)? תודה

22/08/2017 | 08:24 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, ציפרלקס וסורבון לא משפיעים על השומנים בדם ואין מניעה משילוב הטיפול המומלץ עם התרופות האלו.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול