פריזמה עבד מצויין לפני 4 שנים ועכשיו לא עובד

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

28/07/2017 | 18:48 | מאת: יובל

לוקח 20 מג פריזמה בבוקר בגלל הפרעת פאניקה ודיכאון כבר 6 שבועות ולא מרגיש שום שיפור ,האם לחכות עוד שבועים או להחליף לפרוזק התרופה המקורית יכול להיות שתעבוד?

29/07/2017 | 18:05 | מאת: יובל

או לעלות ל30? בימים האחרונים אני ממש מרגיש עייף ,אני מתעורר לאחר 9 שעות שינה ואז לאחר שעה חוזר לישון בגלל עייפות קשה

31/07/2017 | 22:27 | מאת: יובל

ביומיים האחרונים חל שיפור באנרגיה ובדיכאון...החרדה עדיין לא כל כך השתפרה אבל מקווה שבשבוע 8 כבר הכל יסתדר :)

02/08/2017 | 10:39 | מאת: לדלג ל

שוב עבד כמה ימים ... והפסיק לעבוד פתאום היום שוב תחושת עייפות וחרדה למה זה ככה בתנודות

05/08/2017 | 17:20 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, בדרך כלל כעבור 4-6 שבועות מתחילת הטיפול במידה ואין שיפור כלשהו במצב, ההמלצה היא להחליף את התכשיר. חשוב לציין כי לפעמים למטופל עצמו יש קושי להעריך מידת השיפור, במיוחד עם השיפור הוא חלקי, ולכן יש חשיבות לבדיקה אצל הרופא המטפל. מאחר ובעבר הגבת לאותו התכשיר, יש סיכוי טוב שתגיב גם עכשיו אם כי אולי יהיה צורך לעלות את המינון. מומלץ כי תפנה בשלב זה לבדיקה אצל הפסיכיאטר המטפל כדי לשקול את האפשרות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול