פריזמה עם אלטרולט שבועיים ויומיים

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

03/07/2017 | 19:27 | מאת: ניר

אני נוטל פריזמה 20מג בבוקר ואלטרולט 20 בלילה כבר 16 יום ,שבועיים ויומיים ואין כל כך שיפור , להעלות פריזמה ל30 או שמוקדם מידי ולחכות עוד קצת ? אני סובל מהפרעת פאניקה ודיכאון

10/07/2017 | 10:54 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, קודם כל אדגיש כי אין לבצע שינויים בטיפול ללא התייעצות עם הרופא המטפל (הרופא שהמליץ על הטיפול) והפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ זה. באופן כללי, ניתן להעריך את השפעת הטיפול התרופתי לא לפני 4-6 שבועות מתחילת הטיפול ורק אז, במידה והשיפור הוא חלקי ולא מספק, יש המלצה לעליה במינון.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול