שבועיים וחצי על רסיטל 20

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

14/05/2017 | 22:22 | מאת: ניר

אני כבר שבועיים וחצי על רסיטל 20 ,ואתמול שוב נהייתי עייף ולא מצליח להתעורר ,קצת סחרחורות חוסר מצב רוח ,כאילו התופעות הלוואי חזרו לאחר שבועיים וחצי ,שתיתי כוסית וודקה לפני 4 ימים הייתי בדאון קצת ואז חזרתי לעצמי ואז שוב נכנסו התופעות שרשמתי למעלה מה הסיבה?

20/05/2017 | 20:18 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, התגובה לטיפול ברסיטל (בדומה לנוגדי דיכאון אחרים) מתפתחת באופן איטי על פני כ-4-6 שבועות מתחילת הטיפול. בשלב הנוכחי מומלץ להיעזר בסבלנות ולחכות לתגובה. תופעות לוואי בדרך כלל חולפות תוך שבוע-שבועיים אך אצל חלק מהמטופלים עלולות להמשך יותר זמן, גם כאן צריך לחכות.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול