פסימי דיכדוך דיכאון קל

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

20/04/2017 | 18:38 | מאת: דודי

שלום ד״ר אירנה בן 38 ..ממתי שהשתחררתי מהצבא אני מרגיש חוסר ביטחון בחיים דיכדוך..לא טוב לי עם עצמי..מקצועית לא הסתדרתי עד היום..זוגיות אין לי..אני טרוד בהרבה בבעיות שיש לי ולפעמים אין בעיות אבל אני טרוד..רציתי המלצה לטיפול..אני לא מעוניין בטיפול תרופתי ולא שנתיים טיפול אצל פסיכולוג תודה דודי

25/04/2017 | 20:10 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, אתה מתאר תסמינים אשר אכן עלולים להעיד על קיום בעיה בתחום בריאות הנפש. מהכתוב עולה כי התפקוד שלך נפגע כתוצאה מכך וזאת הסיבה לפנות להערכה רפואית בתחום (לפסיכיאטר). חשוב לאבחן את הבעיה בדרכים המקובלות בעולם הרפואה ולקבל המלצה מקצועית לטיפול, תוך הסבר מפורט בנוגע לשיקולים בבחירת הטיפול וסיכויים של הטיפול הספציפי להביא לשינויים. סוגי הטיפול המקובלים בתחום הם טיפולים תרופתיים, טיפולים פסיכולוגיים למיניהם ובמקרים המתאימים גם טיפולים שיקומיים.

26/04/2017 | 17:47 | מאת: דודי

גברתי הרופא צר לי לאכזב אותך לא תצליחי לשים אלי תווית של משוגע למרות שכול שטות אתם ..״עם הפסיכיאטרים״ישר רושמים כדורים..קצת בעיות ריגשיות קשת ביישנות חוסר ביטחון עצמי קצת דיכאון מהעולם המסריח הזה..ישר כדורים שיקום טיפול פסכולוגי..אתם כאלו מרובעים

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול