מדיניות המלצת קנאביס רפואי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

17/04/2017 | 19:37 | מאת: מודאג

היי, אני לא מבין מה נסגר חד משמעית עם המלצה של פסיכיאטר במצב של פוסט טראומה, כל אחד יכול להמליץ? אני שומע מפסיכיאטרים שהם לא מתעסקים בזה וזה מקובל, אבל יש את אלו שאומרים שאין להם הסמכה(סמכות) או שפסיכיאטר לא רשאי זה מבלבל אותי, כי היה זכור לי שכל פסיכיאטר מומחה רשאי לתת המלצה לגראס רפואי ועדיין יש חלק שטוענים ככה מהפסיכיאטרים אבל חלק שני שטוען כמו שאמרתי שאין להם הסמכה לזה ומשרד הבריאות בוחר מטעמם מי, מה נכון באמת ומאיפה אדע לאיזה פסיכיאטר ללכת כי אני פוסט טראומתי.

19/04/2017 | 12:06 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, לצערי לא אוכל להתייחס לשאלותך כאן במסגרת הפורום מאחר הן לא קשורות לנושא הפורום. אנא פנה לפורום המתאים.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול