שאלת הקדמה לשיחה טלפונית

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

23/02/2017 | 00:16 | מאת: הגר

אני חיה עם הפרעות אכילה במשך קרוב לחמש שנים ואני משוכנעת שאני סובלת מהפרעת אישיות גבולית, מעולם לא טופלתי בתחום בריאות הנפש אך אני חושבת שהגיע הזמן, הונשאים האלו רלוונטים אליך?

01/03/2017 | 12:01 | מאת: ד"ר אירנה ספקטור

שלום רב, כדי לאבחן את מצבך חשוב לעבור בדיקה פסיכיאטרית אשר במסגרתה תוכלי לקבל גם הכוונה לטיפול המתאים. למעשה, כל פסיכיאטר מומחה יכול לבצע את הבדיקה הראשונית ואת יכולה לפנות לפסיכיאטר הן במסגרת קופ"ח והן במסגרת מרפאות ציבוריות לבריאות הנפש.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול