ווגיניסמוס?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

22/02/2009 | 19:19 | מאת: דן

היי, אני בן 22 חברתי בת 20, מנסים חדירה כבר יותר מכמה חודשים אולם החברה (בתולה) תמיד מרגישה כאבים חזקים ודורשת שאפסיק. (למרות שהיא רטובה ומגורה) ביקשתי ממנה שתלך להיבדק, היא הלכה לגינקולגית אחת שהחדירה אצבע ואמרה שהכל תקין. הלכה לגניקולגית אחרת שמתמחה בטיפול מיני והיא איבחנה ווגינסמוס והמליצה על טיפול שכולל מפגש פעם בשבועיים עם סקסולגית (למשך חצי שנה), במפגש הראשון הסקסולגית אמרה לה שמעכשיו ועד סוף הטיפול אסור לנו לנסות חדירה. אני מרגיש שזו טעות כי בהתחלה אפילו אצבע לא נכנסה, והיום 2נכנסות אם כי בכאב קל. כמו כן שהיא הייתה קצת שיכורה זה הלך יותר בקלות, האם לא כדאי להמשיך לנסות לבד בנתיים? הלא את האינטימיות שלה היא צריכה לבנות איתי ולא עם הסקסולגית, אם חצי שנה לא ננסה, שיסתיים הטיפול נצטרך כמעט להתחיל מאפס לא?. בנוסף, האם זה מקובל בטיפולים כאלו שאסור לנסות חדירה?. ומה לגביי מין אנאלי? בתודה, דן.

שלום דן טוב שחברתך הולכת לטיפול מיני לאחר אבחון אצל הגניקולוגית, אתה צודק שאת האינטימיות היא בונה איתך וחשוב שהטיפול המיני יהיה זוגי.לגבי איסור חדירה זה חלק מאוד מרכזי וחשוב בתוכנית הטיפול, כי כל חדירה כואבת מחזקת את הוגיניסמוס ולא מאפשר להתקדם עם הטיפול. זה לא אומר שאתם לא יכולים לקיים יחסי מין - להפך, מאוד חשוב שתקיימו יחסי מין בלי חדירה בגרוי חיצוני ( גרוי עם היד ואורלי אם זה מתאים לכם ), כמו כן חשוב מגע, ליטופים והתעלסות. לגבי מין אנלי זה נושא שאתם צריכים להחליט עליו ביחד,ואם אתם בוחרים בזה חשוב שזה יהיה בעדינות ועם חומר סיכה כי איזור פי הטבעת מאוד רגיש. לפי תכנית הטיפול כשחברתך תוכל להחדיר מרחיב או אצבעות בגודל דומה לאיבר המין שלך בלי כאב, תוכלו בהדרגה לפי ההנחיות בטיפול לקיים חדירה בדרך מסוימת וללא כאב - גם לא כאב קל!

22/04/2009 | 15:56 | מאת: :((

היי... האם לנשים אשר אובחנו כוגניסטיות ישנה בעייה להכנס להריון?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים