איך למשוך סוג מסויים של גברים?

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

25/11/2016 | 21:47 | מאת: ש

היי, איך אפשר להימנע מלצאת עם בחורים מסוג מסויים? כל חיי נטפלים אליי ברחוב או בעבודה עם הערות סקסיסטיות או מתחילים גברים ממש דוחים. כל חיי כשאני יוצאת לדייט אני חוזרת בוכה מהתנהגות של מגע מהיר בדייט ולא זה לא משיכה הדדית. יש לי פחד רתיעה וחוסר אמון בגברים. אני לא יודעת איך לזהות בחורים כאלו מראש? ואיך להגיב להתנהגות כזאת ברחוב. לא מבינה למה אליי נטפלים? הבעיה היא שמרוב התנזרות אני כבר בת 40 בתולה ולא בטוחה אם אני רוצה גבר כי זה נתפס אצלי כמשהו שלילי. משהו שקשור ישר למין בלי חברות. לכוחניות. יש דרך איך לשנות את ההתייחסות שלהם? איך להגיב? ובדייטים איך אפשר לדעת מראש שהוא כזה טיפוס? חשוב לי לציין שאני מאוד עדינה לכל הדעות וסולידית והתחלתי לחשוב שדווקא בגלל זה הם מרשים לעצמם. תודה

השאלות שאת שואלת מורכבות ולא מתאימות לפורום,אני ממליצה שתפני לטיפול אישי פסיכולוגי רגיל או דרך אתר איטם למטפל עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים