למרים בהמשך בקשר לסרוגייט

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/11/2016 | 17:29 | מאת: אחת

תודה רבה על ההקשבה. אבל כשאת אומרת שההתקרבות אם הסרוגייט איטית אז ברור שלא תהיה לי שום בעיה. הבעיה שלי בפועל היא שכולם מתקרבים מהר ורוצים סקס מהר. נניח דייט ראשון בשני מזמינים הביתה. בדייט הראשון בקושי מדברים וכבר נוגעים. נוצרה אצלי רתיעה וחשבתי שיש לי בעיה. אני כבר לא יודעת... ואני לא מצליחה לשבור את המעגל הזה ליצירת זוגיות כי עם הבחורים הללו אני לא ממשיכה. נוצר עקב חוסר הניסיון תחושה של ערך עצמי נמוך ואז זה כבר בא לידי ביטוי בדייטים ואם אהיה רגילה שוב אקבל את אותה התנהגות מהבחור שאני יוצאת איתו. מנסה לומר האם משהו אצלי לא קשורה? אני פשוט לא נהנית ואין תשוקה אלהם. אם יהיה מישהו עדין וקשר איטי אז ברור שאני יכולה להתאהב.. אז אולי אני לא צריכה טיפול?

אני חושבת שטיפול מאוד יעזור לך גם עם הערך העצמי. מי אומר שבדייט את צריכה לתת לגבר להחליט על קצב ההתקדמות?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים