לא מתאהבת שאלה למרים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

17/09/2016 | 18:20 | מאת: אודליה

היי, אני בת 34 ולא היה לי חבר ואני לא מאלו ששוכבות סטוצים וכאלה. אני בעד מערכת יחסים. משום מה הבחורים שמתחילים איתי לא נראים לי ואלו שאני כן מנסה גם לא נראים לי כבר בדייט ראשון. יש לציין שאלו לא בחורים מהעבודה לימודים צבא כלומר מסגרת שמתאהבים . סתם בחורים שניגשים אליי. האם זה נורמלי שעד כה לא מצאתי? הם לא הטיפוסים שלי חלקם לא יודעים מה לעשות בחייהם ואני טיפוס עם שאיפות לא אוהבת אנטי בנטי. גם מה שמוזר שאני נראית ילדה טובה ותמיד נדבקים אליי טיפוסים הפוכים.

שלום רב מה התהליך שאת עוברת עם עצמך בדייט ראשון כדי להקשיב לגבר שאיתך ולנסות להכיר באמת? הכרות זה תהליך ארוך ,בדייט ראשון יש התרשמות ואולי את צריכה לבדוק עם עצמך בעזרת טיפול איך את מחליטה לא להיפגש לדייט שני. ומה זה התאהבות? היא לרוב לא קורית בדייט ראשון,לפעמים לא קורית בכלל ועדיין יכולה להתפתח מערכת יחסים חברית אינטימית ומינית מאוד טובה לטוח ארוך. כדאי שתפני לטיפול למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם,או לכל טיפול פסיכולוגי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים