התייעצות קושי בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/09/2016 | 15:47 | מאת: אבג

הי, אני נשואה כבר חודש בדיוק ועד עכשיו בתולה. כשאנחנו מנסים מאוד מאוד כואב לי ברמה שאני לא מסוגלת לסבול ודוחפת אותו ויש לי סיבולת מאוד גבוהה (אני חופשי יכולה לשפוף ודקה על פצע/חתך עמוק ולא למצמץ אפילו). אני מרגישה כאילו הוא "דוחף" לתוך עור אבל לא מצליחה להבין איפה בדיוק. לדעתי זה בגלל שהפין שלו עקום ונוטה כלפי מטה. בעיה נוספת שהוא מאוד מאוד מהיר. כמה שניות, אנחנו אפילו לא מצליחים לנסות ובאותו יום הוא כבר לא יכול עוד. שמעתי שיש מקרים שבהם קרום הבתולים מאוד עבה וזאת אולי יכולה להיות הסיבה. כמו כן איני צעירה, אני בת 29 וניסיתי לקיים יחסי מין רק עם בעלי, אולי זאת הסיבה? תוכלי לייעץ מה ניתן לעשות חוץ מאשר לגשת לרופא? אני מאוד מובכת לגשת למישהו ולא בטוחה שהוא גם יסכים. תודה רבה.

15/09/2016 | 21:09 | מאת: סתם אחת

אם את לא שייכת למגזר הדתי אז כיף לך כי עליי צחקו שאני בתולה בת 18 בצבא ואז התחלתי להסתגר כי גם צחקו עליי שאני שטוחה ובקיצור נהיה לי תסביך כי כל פעם שהייתי יוצאת עם בחור היו ישר מקדמים עניינים ואת יודעת... אז אני רוצה להחמיא לך שיש לך אהבה ומישהו שאוהב אותך כי יש הרבה שבורחים או אין להם סבלנות. לבעיה שלך, יש את זה להרבה בנות אז אל תלחצי. והפין שלו לא עקום והקרום שלך לא עבה מידיי אין דברים כאלו מתוקה הכל תקין אצל שניכם. כשכואב צריך להפסיק! לא בכוח. זה נובע אולי כי את לא רטובה ואין סיכוך אז תנסו לשים שמן סיכוך קונים בבית מרקחת. שנית אולי את לא רטובה כי את לא מגורה מידיי וזה פסיכולוגי כי את לחוצה מהאקט. אתם לא צריכים רופא אלא סקסולוג. כל טוב

אין לך ברירה אלא לפנות לבדיקה רפואית אם קשה לך - פני לרופאה סקסולוגית כשאז תהיי פחות מובכת חייבים לבדוק את פתח הנרתיק וקרום הבתולים כדי לשלול בעיה רפואית שיכולה להפתר בקלות באבחון נכון

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים