ירידה לא מובנת בחשק המיני בגיל 44

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

01/09/2016 | 08:48 | מאת: קארין

undefiאני אישה בת 44, נשואה ומקיימת קשר אהבה עם גבר מזה שנה וחצי. תמיד הייתי מאוד מינית. בחצי שנה האחרונה אני מרגישה ירידה חדה בליבידו. אפילו הסרתי את התקן המירנה שהיה לי כי חששתי שאולי זה נבע מההורמונים שבו - מה שלא שיפר את המצב וכנראה לא היה קשור אליו. הגעתי למצב שאין לי שום עניין אפילו באוננות, וזה מתסכל עוד יותר במפגשים עם המאהב. אני מתקשה לזקק את הגורם לירידה בחשק, כי הכל שפיר בחיי ואני חווה אהבה מופלאה עם המאהב. האם בגילי יכולה כבר להיות סיבה הורמונלית למצב? כלומר ירידה ברמת הטסטוסטרון? מה את מציעה לי לעשות כדי לשפר את המצב? למי עלי לפנות - לרופא נשים? סקסולוג? ושאלה נוספת ברשותך - בתחילת הקשר עם המאהב היתה לי משיכה פיזית אליו, אך לא תשוקה גבווה מאוד, כמו שיצא לי לחוש כלפי גברים אחרים בעברי. מה שמאוד ליבה את המשיכה עליו היה בעיקר האהבה והחברות העמוקה שנוצרה בינינו במהירות. כיום, לאחר שנה וחצי אני מרגישה שהמשיכה הפיזית נמוכה יותר. האם זהו מצב נתון או שיש מה לעשות כדי להגדיל את המשיכה הפיזית אליו? ned

שלום רב את שואלת שאלות מורכבות,באופן כללי יש זוגות שיש ביניהן משיגה וחשק ברמות שונות, יש פערים בין בני זוג ,וזה גם יכול להשתנות במשך הזמן. האם את נהנית מיחסי המין גם כאשר את מתחילה בלי חשק? אני מציעה לך לפנות למטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם,עדיף שתפני עם בן הזוג שלך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים