שלום לד"ר ליאורה מפשעה כהה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

16/08/2016 | 12:28 | מאת: כרמית

היי, שאלתי פה בפורום לגבי מפשעות שהפכו כהות והמלצת לי לפנות לרופא עור. במקביל שאלתי בפורום של אסתטיקה ואגינלית 0 שזה בד"כ ניתוחים) הרופא שם אמר שיש משחה חומצית שמלבינה. האם לכך התכוונת? ולמי לפנות לרופא עור במסגררת קופ"ח? הם מטפלים בזה או לתחום האסתטיקה הואגינלית שזה מן הסתם רפואה פרטית? כמובן שאני מחפשת שיהיה מבוקר ומעדיפה דרך הקופה. אשמח להסבר. ותודה לך.

לא מכירה את הנושא ולכן כדאי שתתחילי את הברור אצל רופא עור מוסמך במסגרת הקופח

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים