עזרה - ממרים ברנר הסקסולוגית

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

02/08/2016 | 19:16 | מאת: למרים ברנר

היי, תודה על הפורום! יש לי בעיה שאין אותה לאף אחד. אז ככה אני בת 40 בתולה. והבעיה היא שמגיל צעיר אני נמנעת מלנסות ליצור קשר כי אני יודעת שזה כרוך במין. אני יודע שכולם מדברים על זה ואוהבים את זה. ואני לא ידעת למה אני ככה. אני רק יודעת שאני לא אוהבת בכלל בכלל שנוגעים בי אף אחד ואף אחת. אז בטח לא באופן אינטימי. שלא לדבר ע חדירה. אני גם לא התנשקתי כי זה לא מעניין אותיוכל פעם שאני יוצאת עם מישהו הם מנסים להתקרב אליי בדייט הראשון וזה אף פעם לא קורץ לי כי פשוט לא בא לי!! אז למה לעשות משהו שלא רוצים? אני יודע שקשר זה דבר שנבנה אבל כנראה שמגע זה חלק לפני הקשר וזה לא מרגיש לי טוב. יתרה מכך, אני לא אוהבת את עצמי ברמה המינית סתם דוגמא יש הרבה בפייסבוק שמבליטות את הגוף ומפגינות ביטחון עצמי אז אני לא כזאת. להפך תמיד הגוף שלי היה אובייקט לגברים אבל אני לא סובלת אותו לא מרגישה בנוח ליד גבר. א יודעת מה כשאני יוצאת עם מישהו אני מתחילה גם להלחץ מזה כי אני פתאום מתחילה להרגיש מכוירצ וכאילו אני צריכה להתייפיף ולהיות במסדר טיפ טופ. בקיצור נוח לי לבד. הבעיה שרגשית לא נוח לי לבד. אני יודעת שתאמרי לי לגשת לטיפול אבל מה זה יעזור אם אני סולדת ממגע? מבחינת תשוקה מינית אני מאוד ברננית והרוב לא מדליקים אותי אני חושבת שהבעיה שלי נעוצה ברף גבוהה של אסתטיקה ולא נראה לי שניתן לשנות את זה. זה בדיוק כמו שמישהו לא אוהב משהו איך אפשר לומר לו שזה טעים? למה זה? למה יצאתי ככה? אני ממש מרגישה עוף מוזר תקועה ויודעת שאם ארצה אצטרך להיות מאולצת מצד שני ייתכן וכל הגברים שהייתי או יצאתי להכיר הם לא עדינים איתי. ודיי ביקורתיים תודה

שלום רב כדי להבין למה את מרגישה עוף מוזר ולמה יצאתי כזאת - חשוב שאת תכירי את עצמך לעומק, תביני את עצמך ובעיקר תקבלי את עצמך, תכבדי את עצמך ותאהבי את עצמך, כולל הגוף שלך. וזה מה שעושים בטיפול. וכל זה חשוב לפני יצירת הקשר, אולי חלק מהבקורתיות שלך על עצמך את מפנה לאחרים ומגוננת על עצמך מלהיפגע. זה גם בסדר להיות שונה, את לא צריכה להיות כמו כולם, זה בסדר להיות בלי קשר זוגי אבל את רוצה התקרבות רגשית. אני אמנם מציעה לך לפנות לטיפול אצל מטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם. בטיפול חשוב לבדוק מה הרקע לרתיעה שלך ממגע- האם את נרתעת גם מחיבוק ונשיקה עם חברות, בני משפחה? את יכולה גם להתכתב בפורומים של א-מיניים שמעונינים בקשר זוגי לא מיני כדי לראות אם את מתחברת לאנשים שם.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים