בעיה ביצירת קשר ....

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

18/07/2016 | 23:06 | מאת: קרן

היי, אני לא אוהבת שנוגעים בי אז בטח שלא בקטע אירוטי שנצמדים אליי . כשיש מישהו שאני נמשכת אליו והרוב לא מושכים אותי במראה או שיש מישהו שהוא עדין איתי וכו' ויש מערכת יחסים אזאני יכולה להרשות לעצמי הבעיה שאף פעם זה לא קרה!!! ורציתי לשאול אותך האם יש לי חרדות עקב זה שכל בחור שאני יוצאת איתו פגישה ראשונה נמרח עליי?או שזו בעיה שלי? הרי צריך תקשורת ואם צד אחד לא מגיב אז למה מתנהגים ככה גם כשרואים שאני לא כזאת זורמת? שאלה אחרת האם כולם ככה מתחברים מהר אחד לשני?או שסתם מנסים ליצור אווירה. אני נעלבת מהיחב מעבר לזה שתמיד היו נוגעים בי ומיציקים לי ברחוב..מנסה לומר שאף אחד לא עדין איתי. ולכן אני מבולבלת אם הרתיעה שלי זה מיחס כזה או שאני ככה לא בסדר. תאורטית: אין לי חשק מיני לא חושבת על זה לא מאוננת לא עוברת ברחוב ורואה חתיכים.. וגם הבחורים שאני יוצאת איתם זה סתם. נגעלת מלכלוך וכו' ולכן גם כשגבר זר נמרח עליי זה יוצר גועל כי לא הכי מושך. אני גם נגעלת מעצמי ומהמון דברים בגוף של אדם... קשר רגשי כן חסר לי לפעמים המחשבה על הפעולה הטכנית של הסקס מצחיקה אותי נראה לי מטומטם שמישהו חודר למישהי מי צריך את זה? למה כולם מתעסקים בזה? וחותרים לשם? יש לי מודעות עצמית גבוהה דבר שיוצר אמלי גם מבוכה

שלום רב השאלות שאת שואלת חשובות ומורכבות, יש סיבות רבות לרתיעה מקשר וממגע- קושי באינטימיות מהילדות, חרדות, טראומות מיניות מהעבר, פגיעה מקשר בעבר וקושי לתת אמון,חשש מקושי בתפקוד מיני ועוד.כדאי שתפני למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם או לטיפול פסיכולוגי אחר לשם אבחון וטיפול.אנחנו מטפלים בבעיות דומות לשלך כל הזמן

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים