שאלה למרים ברנר ........

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

02/07/2016 | 23:55 | מאת: רומי

היי, אני מתקרבת לגיל 40 ואף פעם לא הייתי בזוגיות ולא התאהבתי. מדוע אני לא מתאהבת? שיהיה ברור מגיל מסויים אפשר לומר למעלה מעשור אני לא מחפשת קשרים כי התייאשתי ומתביישת בבתולי. הקטע ששום דייט לא נהנית אף אחד לא לאיש שיחה לא מעניין אותי יותר מידיי ולא מושך אותי.

מרים בחו"ל תענה לך כשתחזור

שלום רב, המנעות מיצירת קשר ומלהתאהב יכולה להיות על רקע חשש להיפגע בקשר אינטימי,טראומות בקשר זוגי או משפחתי בעבר, פחד להיקשר ולהיפרד,חשש מקושי בקיום יחסי מין ועוד. כדאי שתפני לטיפול פסיכולוגי רגיל או למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם. אנחנו מטפלים בקשיים כאלה כל הזמן.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים