חשד לפוליפ לדר ליאורה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

20/06/2016 | 07:30 | מאת: אחת עם פוליפ

שלום ד"ר, אני בתולה ויש חשד לפוליפ בתוך הרחם. האמת, שרואים אותו בברור באולטרסאונד פוליפ גבעולי. מה ההשלכות או הסכנות אם לא מסירים אותו בשלב זה? האם זה יגדל בקצב מסחרר? הבנתי שסיכוי לסרטני זה בד"כ אפסי. כרגע לא גורם לי לדימום. האם הוא יגרום לכאבים או כאבים בזמן המחזור? מה הסיכון אם מסירים אותו שיפגע ברחם בשל הפרוצדורה? בכל זאת הבנתי שזה ע"י צריבה באזור שנפגש עם הרחם. תודה

קשה לי ליעץ לך מה לעשות. יש יתרונות להוציא את הפוליפ כשהוא עוד קטן ולא גורם לתלונות. מצד שני אם הוא לא מדמם יש כאלה שעוקבים בצורה שמרנית ומוציאים אם הוא גדל. פני לרופא הנשים העוקב אחריך והתיעצי איתו

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים