לליאורה/ מרים אשמח להגדרה של הבעיה שלי

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

06/06/2016 | 16:04 | מאת: ק

שלום, יש לי בעיה שאני לא יודעת איך קוראים לזה. אבל אני מאוד פדנטית בנושאים שקשורים לגוף שלי וכך בעצם נמנעת מקרבה גופנית ואני בתולה. מפריע לי: 1.שאם אני אבצע שטיפה אינטימית מייד לאחר מכן יהיו לי הפרשות חלבלוביות וזה מגעיל אח"כ זה נפסק. בלי שום קשר מגיל ההתבגרות הייתה לי הפרשה מוגברת ואינני יודעת למה אבל זה מפריע לי באינטימיות. 2. לצערי והייתי נקייה שם לגמריי שיחקתי באזור המפשעות ויש לי מלא שיער כעת בגבול הבקיני וזה דוחה וזה יצר גם פיגמנטציה. התחלתי לייזר אבל זה לא כזה מועיל. 3. אני לא אוהבת את העור שלי לא נעים למגע. אני מזיעה בכפות הידיים ובבית השחי וזה נראה בחולצה. 4. יש לי שיערות פלומתיות וגם אחרי שחיקתי אז 2-3 יותר עבות בפטמות. 5. יש לי פטריה בעור כף הרגל ובציפורן ואני מנסה לטפל אבל זה לא עובר עכשיו סוף סוף הביאו לי כדורים. בקיצור כל מה שקשור לקרבה אינטימית עם בנ"ז מביכה אותיגם ריחות גוף שיער וכו'.. כמובן שגם אצל הצד השני יכול להגעיל אותי המון דברים אבל ראשית חשוב שארגיש טוב עם עצמי ותמיד יש משהו בגופי שאשנא. ונוח לי שאין לי בנ"ז. מרגישה שאני צריכה להיות לידו במסדר גילוח. האם זה נורמלי? אני רואה בחורות ונשים ומן הסתם כולם עם בני זוג ומקיימים יחסים. משום מה לי המפגש הזה מלחיץ מרגישה לא סקסית אין ביטחון עצמי. וזה לא משנה מה יגידו לי בחורים. אגב כן, אני עברתי ביקורת קשה על הגוף מגיל צעיר. אני מפחדת מהערות. למשל, בלי בעיה בחורים יורדים לי על החזה שטוחית קוראים לי.. תודה

נראה לי שכל הבעיות שאת מתארת נתנות לטיפול רפואי אבל הבעיה העקרית היא הפחד מהאינטימיות ומכך שאינך אוהבת את הגוף שלך ואת עצמך הרי אין אף אחת שהיא מושלמת!! מציעה לך לפנות לטיפול פסיכולוגי כדי ללמוד לקבל ולאהוב את עצמך עם כל היתרונות והחסרונות שלך

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים