כאבים בהריון- דר' ליאורה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/05/2016 | 10:32 | מאת: יהודית

דר' ליאורה שלום, טופלתי אצלך בעבר בעקבות ויסטיבוליטיס שהיה לי- אחרי תקופה ארוכה בלווי שלך ובשילוב פזיותרפיה- הכל עבר, ואז נכנסתי להריון, ומאז לא ביקרתי אצלך... אני עכשיו בתחילת שישי הכאבים חזרו לי (לא כמו שהיה פעם הרבה פחות...) אבל מפחדת שיתפתח הלאה... האם יש מה לעשות עם כאבים אלו עכשיו בהריון? יש לי מה לקבוע תור אליך למעקב? או שצריכה לחכות לאחרי הלידה? המצב די מתסכל אותי כי אחרי שנתיים של כאבים הכל חזר ונהיה מצוין! ועכשיו פתאום מרגישה שחוזרת לסרט הזה מחדש... אודה לעזרתך! תודה!

מירחי שמן שקדים עם עסוי ומתיחות מקומיות ואזראקאין 5% נגד הכאבים 6 שבועות אחרי הלידה חיזרי לבדיקה אלי

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים