בתולה בת 26 מפחדת\לא רוצה זוגיות ומין

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/04/2016 | 23:55 | מאת: אביגיל

שלום, אחותי בת ה-26 חולת אפילפסיה (התקפים קלים) מטופלת בתרופות כבר שנים רבות ואף עברה בעבר ניתוח. ברוך השם היא חיה עם זה בשלום חיים נורמטיביים. מה שמדאיג אותנו, המשפחה והחברים, הוא שאין לה בכלל רצון ושאיפה לכל הקשור במיניות, זוגיות ואינטראקציה אינטימית עם אף מהמינים. היא עדין בתולה, אף פעם לא היה לה חבר ונראה כאילו אין לה בכלל צורך בחיי מין. יכול להיות שזה נגרם על ידי התרופות ויכול להיות שזה פסיכולוגי. בכל אופן, אני רוצה לעזור לה להתפתח ולהתגבר על מה שמונע ממנה לחיות חיי זוגיות. האם יש לכם המלצה למי אני יכולה להפנות אותה ? למי פונים במקרים כאלה? תודה רבה מראש!

נראה לי שאי אפשר לעשות טיפול פסיכולוגי יעיל אם הבן אדם לא מעונין בכך. קודם כל בידקי איתה אם היא מעונינת בכך. מבחר המטפלים הפסיכולוגים הוא עצום. יש גם במסגרות ציבוריות וגם במסגרות פרטיות

בהמשך לתשובה של ד"ר אברמוב, כפי שהיא אומרת - המוטיבציה לטיפול צריכה לבוא מאחותך. אם היא תרצה ותגיע למרפאה מוסמכת לטיפול מיני-לפי אתר איט"ם, שם יש צוות פסיכולוגי ורפואי ויוכלו להתיחס באבחון ובטיפול למכלול הגורמים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים