למרים ברנר פחד ממגע גופני

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

01/03/2016 | 20:31 | מאת: חן

שלום, מהן הסיבות לרתיעה ממגע מיני וגם רומנטי? קראתי על הרבה בתולים שמגיעים גם לגיל מבוגר הם סטרייטים אבל מתקשים בקיום מגע מיני כלשהו.. קראתי שזה קשור לטראומה מהעבר , האם זה נכון? אשמח מהידע שלך לדעת

שלום חן הסיבות לרתיעה יכולות להיות רבות: פחד מחדירה( מחשבה שמגע יוביל לחדירה), כאבים בחדירה, רגישות מיוחדת בעור( האם היה פחד ממגע בילדות?), פחד מאינטימיות רגשית בגלל קשיים בעבר, טראומה מינית, ניצול מיני בעבר, אהבה נכזבת, פגיעה בקשר רומנטי בעבר ועוד.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים