חוסר רצון בקיום יחסים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

31/01/2016 | 00:45 | מאת: גל

שלום,אני גרושה,התגרשתי רק מפני הבעיה שלא הייתי מסוגלת לקיים יחסי מין,אני נגעלת מהרעיון הזה וזה ממש דוחה אותי, מה אפשר לעשות?איזה סוג טיפול?האם אפשר לתקן מצב כזה?

שלום גל אנחנו מטפלים כל הזמן בקשיים בקיום יחסי מין,כולל רתיעה מיחסי מין. הסיבות לכך יכולות להיות שונות כמו-כאבים בחדירה, טרואמה או ניצול מיני בעבר, בעיה במשיכה או אהבה זוגית, ועוד.לפי האבחון יקבע הטיפול. תפני למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם, למרפאה ציבורית או פרטית

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים