כאבים בדגדגן, כאבים מגירוי, כאבים בחדירה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

02/02/2009 | 13:47 | מאת: שאקירה

שלום ד"ר אברמוב יש לי בעיות מניות מגיל 15 וחצי כשעוד היתי בתולה. היתי אצלך בעבר מספר פעמים ובמקביל טופלתי כמה פעמים אצל עידן מיליצר, והנה אני פה עם אןתם הכאבים בדיוק אישה בת 31 שלא מסוגלת לנהל מערכת יחסים נורמלית כי אני הרי יודעת שאני לא יכולה לספק את הרצוי מכול... בגנותי יאמר שמעולם לא התמדתי בשום טיפול ולכן אני מאמינה הגעתי למצב שאחרי 15 שנה אני עדין עם אותן הבעיות שכמובן יוצרות כדור שלג אין סופי. אתאר בקצרה את המצב: גיל 15 וחצי נתנו לי אנטיביוטיקה והופיע לי פטריה, במשך 4 חודשים טופלתי בכל צורה שעלתה על דעת הרופאים טיפולים שהשאירו בי סיוטים רבים מהחדרת דברים שונים ומשונים לפות גיל 16 קימתי יחסי מין לראשונה עם גופיה ותחתונים גיל 16 ותשעה חודשים נותחתי ע"י ד"ר בורנשטיין (הדפוק) ניתוח פראנאופלסטיקה בניתוח נסתמו שני צינורות הברטולין מרגע זה ועד גיל 18 וחצי עברתי עוד שלושה ניתוחים בהרדמה מלאה כדי לתקן את "הסתימה" אחרי הניתוח האחרון אמרתי לא עוד !!! בנוסף עברתי 4 הפלות מלאכותיות, וניתוח להגדלת חזה. המצב היום: כשמופיע גירוי מיני יש לי כאב חד מנשוא בנרתיק (בלוטות הברטולין) בעיתי לא? יש לי כאב חד כרוני בדגדגן, כשאני מנגבת אחרי פיפי אני מיד מרגישה בו, ואם גבר נוגע לי בפיפי אני מיד מזיזה לו את היד כי הוא מכאיב לי... לא בידיעה צלקות כואבות והרבה הרבה הרבה סיוטים (לא מסוגלת להכניס אצבעות והמחשבה על חדירה לא נעימה לי) כתוצאה מתהליך ארוך שאני עוברת הבנתי שהדבר החשוב ביותר שעלי להתמקד בו כרגע הינו ריפוי, אני אחלה בחורה ולא מסוגלת יותר לשנוא את עצמי בגלל שאני מרגישה כמו "סחורה פגומה" אני מעונינת בטיפול אבל מעודף הצע וכתוצאה מאלף טיפולים כושלים כבר לא יודעת מה לעשות, רק יודעת שחייבת לעשות, כי ביננו איזה טעם יש לחיים כאלה? אני ממש לא התאבדותית פשוט רוצה להנות ויותר מזה לא מסוגלת יותר לסבול כאב נפשי ופיזי!!!!!! תודה מראש

את צריכה לעבור בדיקה כדי לראות אם יש ממצא מקומי כמו דלקת גירוי אודם וכו. אם אין לצריך להפנות אותך למרפאת כאב ולטיפול פיזיותרפי אוסטאופתי. אם יש ממצא צריך לטפל בהתאם. בנוסף את חייבת לעבור טיפול נפשי מיני כדי להתגבר על תחושת הנכות והפגימות שלך. וזה יהי טיפול ארוך טווח ואת בהחלט צריכה להתמיד! בהצלחה ליאורה אברמוב

04/02/2009 | 12:47 | מאת: שאקירה

תודה על התשובה האם תוכלי להיות ספציפית ביותר ולהפנות אותי ישירות למרפאת כאב על מנת שאוכל להתחיל בטיפול פיזיותרפי אוסטאופתי? או שזה שני דברים נפרדים? מרפאת כאב ו טיפול פיזיותרפי אוסטאופתי?? כמו כן איך מוצאים מטפל נפשי מיני ?? לא חיתי בארץ יותר מעשר שנים ואני לא מכירה אף אחד ולמצוא משהו באינטרנט בלי המלצה נראה לי לא לענין במצבי!! יכול להיות שהדבר הטוב לעשות זה לבוא לבדיקה אצלך?? תודה מראש

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים