גלולות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

05/01/2016 | 15:42 | מאת: ליחן

אני נוטלת גלולות מליאן 8 חודשים אף פעם לא הייתה טעות תמיד הכל הלך מסודר,בימים האחרונים היו לי המון בעיות שגרמו לי לפספס 2 גלןלות יומיים ברציפות,יום אחרי כן לקחתי גלולה ולאחר מכן כבר הפסקתי כי נהיו לי כאבי בטן איומים ושלשולים המון. היום קיבלתי מחזור,אני חושבת להפסיק ליטול גלולות ,האם זה יכול לעשות לי בעיות וחודש הבא לא אקבל מחזור כרגיל??, האם השלשולים נובעים מפספוסי הגלולות?

אין קשר בין פספוס של הגלולות לשלשול אי אפשר לדעת מראש אם בחודש הבא ללא גלולות תקבלי מחזור כרגיל או לא

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים