אף פעם לא היה לי חבר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

16/12/2015 | 19:50 | מאת: מיכל

היי, אני לא יודעת אם אני במקום הנכון... אבל אני בעיקרון ביישנית ומופנמת. קשה לי ולא נעניתי לבחורים שמתחילים ברחוב למרות שבשלב מסויים כבר ניסיתי וכולם דיי שרוטים. אז משם לא תבוא הישועה אף אחד לא מתאים לי אינטלקטואלית. בצבא תיכון ולימודים לא יצא לי להכיר לא מתחילים איתי... מתחילים איתי רק כשאני יוצאת שזה מועדונים ופאבים ואני לא הכי אוהבת את המקומות הללו וגם שם זה יותר לקשר לא רציני וסטוצים.. איך אפשר למצוא מישהו??. אתרי היכרויות זה גם לא אני וגם שם זה לא הכי רציני אין לי מנוי ולא בא לי הרוב שם גם לא מנויים וזה רק נגמר השליחת הודעות..

קשה לתת לך תשובה אבל מציעה לך לפנות לפסיכולוגית או מאמנת התנהגותית שתדריך אותך ביצירת דייטים ומפגשים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים