בתולה זקנה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

12/12/2015 | 17:15 | מאת: א.ח

היי, אני כבר מבוגרת ועדיין לא מסוגלת לעבור את המחסום הזה של התאווה של גברים כבר בדייטים ראשונים נלחצת ובורחת... כמובן שזה התחיל מביישנות ,חוסר ביטחון , ולא ידעתי איך להתמודד כשהייתי צעירה וגם העובדה שהייתי שטוחת חזה תרמה כי מה לעשות שעד היום שדיים זה מוכר... בקיצור היו כל מיני לחצים ולא מצאתי חיבור למישהו אח"כ התנזרתי מהבושה ומהידיעה שזה אמור להיות יותר מהר כי כולם מנוסים.. ויש כאלו שלא רוצים בתולות. אני מוכרחה לציין שאין לי רצון כמו בנות צעירות לחקור ולהתנסות אני יותר מחפשת קשר רגשי ואז אבל לא מצליחה.. עד שהתייאשתי. אני רוב הזמן שונאת את גופי ומצד שני מחוזרת מאוד בגללו וזה מה שיוצר גם את הפער נראה לי שהחיצוניות היא החשובה להן והוטרדתי במלל רבות והערות סקסיטיות ומצד שני קקשה לי עם הבחורים המחוספסים שהיו מתחילים איתי ברחוב בבר וכו'.. ואז גם התקרבות מהירה ואני מאבדת ביטחון ונלחצת וגם מפחדת מהביקורת וגם לא מרגישה שאני מעניינת.. אני ממש לא יודעת איך לצאת מהמבוך הזה הרי מתישהו מישהו ידע שאני בתולה וגם מרגישים את זה בהתנהגות לא בהכרח תלוי מי מולי. אף אחד לא רוצה בתולה כי זה סקס גרוע.. ובאופן כללי קשה לי עם תשוקה ומגע שמתרחש במפגשים ראשונים אפילו לנשק אני לא מסוגלת.. זה ברור לי שאגמור את חיי לבד.. האם כדאי לעשות ניתוח לביתוק הבתולין? זה יוריד לי הרבה מהלחץ....

לא מציעה לעבור ניתוח אלא מציעה לך להתחיל טיפול מיני כדי לעזור לך להתמודד עם המיניות שלך ועם בנית קשר זוגי ומיני אפשר לעבוד עם מאמנים נרתיקיים כדי להרגיל אותך לתחושה של החדרה לנרתיק ולתפוס בטחון מהבחינה זו.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים