שאלות למרים על מין.

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

29/11/2015 | 20:46 | מאת: סקרנית בת 17

הי, 1. האם אנשים מתקלחים לפני סקס? זה נשמע לי שלא אבל זה לא מגעיל אותם כל ריח הגוף ואיברי המין? 2. איך לסביות מאבדות את קרום הבתולין? 3. מה זה סליחה על הביטוי שגבר אומר שהיה לו "חרא של זיון" למה הכוונה? הרי הם תמיד גומרים. 4. האם נשים גומרות מחדירה? אומרים שזה בגלל הדגדגן אבל הוא לא משתתף בחדירה אז איך בדיוק?

שלום רב 1.הרבה אנשים מתקלחים לפני יחסי מין אבל לא בהכרח 2.לסביות לפעמים מחדירות סוג של ויברטור לנרתיק 3.כל גבר מתכוון למשהו אחר, לא כל גבר גומר כל פעם, והנאה היא לא רק מגמירה 4.רוב הנשים גומרות מדגדגן ולא מחדירה כדי לקבל תשובות מפורטות יותר תתקשרי ללא תשלום לדלת פתוחה 03-5101511-2

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים