שאלה למרים על אינטימיות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/11/2015 | 23:36 | מאת: מיכל

היי מרים, לכאורה בחברות אנחנו רוצים לקבל אהבה תמיכה אמון הרגשת ביטחון וכו' אך יש גם את השלב של הקטע הגופני האינטימי לאו דווקא מין. האם זהו שלב שבא לאחר השלב של ההיקשרות הרגשית? כי משום מה אנשים מגלים קרבה גופנית מהר החל מנשיקות כולל בדייט ראשון ממה זה נובע ?? מהתאהבות? חרמנות? משיכה?? יש לי בעיה נראה לי עם ההתנהגות/ המסרים הללו מהצד של הבן זוג. כלומר לי באופן אישי קשה לגעת או בכלל לרצות לפני שמכירים ממש טוב, מנסה לומר אולי יש לי בעיה של חוסר אמון? איך אנשים כל כך בטוחים בקשר / מושא אהבתם שהם רוצים לנשק לגעת בשלב כה מוקדם? אני כותבת לך כי אני מרגישה שאני לא זורמת, חופשיה והשאלה אם אנשים אחרים זורמים עם הפרטנר ( לא מדברת על מין) בגלל שהם אוהבים מגע וזה נעים להם או שיותר בגלל שכבר הם יודעים שהם רוצים את הקשר ומרשים לעצמם להתמסר? אני כותבת לך כי אני מרגישה בחוסר התאמה בקצב עם כל בחור שיצאתי איתו וזה משבש הכל כי בהתחלה אנחנו עדיין בשלב הבדיקות וכל רתיעה שלייכולה להיראות כחוסר רצון משיכה עניין מעבר לזה שלפעמים לא תמיד הצד השני קצת מעקם את הפרצוף שאני שונה מאחרות.. ומעבר לזה שאני מרגישה שאין קצב זהה ואני כאילו מרמה את הבחור אם אמשיך לצאת איתו כי אני לא יודעת אם אני רוצה ובעצם לכאורה הוא משדר שכן לפי ההתנהגות הגופנית. אז האם יש י בעיה?

שלום רב את מעלה שאלה מאוד גדולות,אין חוקים וזה מאוד אישי.אבל נראה לי שאת מיחסת לכל מגע וכל נשיקה משמעות קריטית והכרזת כוונות וזה לא בהכרח כך.נשיקה בפגישה ראשונה שניה או שלישית יכולה להביע חיבה, הרגשה שאולי זה יהיה נעים וגם שאולי יש אופציה להמשך.זה לא מחייב.ברור שיש קצב שונה לכל אחד וחלק מיצירת קשר זה התחשבות בקצב השונה ואפשר גם לדבר על זה. אני חושבת שכדאי לך לפנות לטיפול אצל מטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איטם, או לטיפול פסיכןלוגי כללי בקשר לעכבות וחרדות שאולי יש לך בנושא

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים