כאבים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

01/11/2015 | 16:45 | מאת: אנונימית

היי, אני בחורה בת 21,לפני כיומיים קיימתי יחסי מין עם בן זוגי זאת לאחר תקופה של כחצי שנה ללא כל פעילות מינית (זאת לא הפעם הראשונה שלי)ומיד לאחר קיום היחסים החלו להופיע לי כאבים בבטן התחתונה(אני מניחה שמדובר בצוואר הרחם ושהסיבה לכך היא חדירה עמוקה) אך האם ייתכן שכאב כזה לא יעבור אחרי יומיים שלמים של מנוחה?

יכול להיות מצב של ציסטה שחלתית או אפילו התפוצצות של ציסטה שחלתית שגורמת לכאב ממושך אם לא עובר ביממה הקרובה כדאי לפנות לרופא נשים לבדיקה ולאולטראסאונד

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים