לסקסולוגית מרים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

04/10/2015 | 18:10 | מאת: שרית

שלום לך וחג שמח!!! תמיד אמרו לי שאני בררנית ואכן ניסיתי להשתנות אבללא מצליחה איפה הבעיה?? המשיכה!!! הבחורים שמתחילים איתי אני לא מרגישה תשוקה אליהם ואי לכך זה פוגע כבר בדייטים הראשונים ברצון לקרבה זה אפילו מגעיל אותי הקרבה שלהם.. רואים את התשוקה בעיניים שלהם והם לא יותר מידיי ג'נטלמנים הם דיי מעיזים זה פשוט דוחה אותי ואני עומדת על שלי לא נותנת להם לנשק ולהתקרב.. קצת קשה להסביר פה אבל יוצא שאני מרגישה לחץ מבינה שזה בעייתי ולפעמים כבר מבינה שלא אצליח להתרגל אליהם..ומעיפה אותם.. האם כל חיי עליי להתפשר בגר ללא תשוקה / עוררת למגע/ התאהבות אליו? או שעליי להישאר לנצח עם הבררנות שלי.. אנשים לא מבינים שאני לא עושה את זה בכוונה.. אני לא מחפשת דוגמן כמו שכולם אומרים אבל קשה לי עם מה שיש.. יש לך טיפ בשבילי????

שלום שרית חשוב מאוד שתהיי קשובה לעצמך, שתשימי לב מה את מרגישה ומה את חשה, ושתלכי בקצב שלך, יחד עם זה לפי מה שאת כותבת כדאי לך לברר =בטיפול פסיכולוגי או בטיפול מיני מוסמך אצל מטפלת מינית מוסמכת עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם- אם יש לך עכבות וחרדות שמתערבבות בבררנות שלך. כלומר כמובן שעלייך לבחור אבל יש אנשים עם פרפקציוניזם נוקשה שמאוד מגביל אותם ביצירת קשר, ואולי יש מחסומים אחרים.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים