אברסיה מינית

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

24/09/2015 | 20:56 | מאת: קרן

הי, אפשר לדעת מה זה? ממה זה נגרם??? לי למשל כשהייתי קטנה היו מתקרבים זרים ונוגעים בי. כשהתחלתי לצאת עם בנים הרגשתי שנוגעים בי גם כמו זרים לא מאהבה מאז אני לא רוצה חבר כל מי שמתחיל איתי ישר חושבת על מין נגעלת.. האם זו אברסיה?

שלום רב אברסיה זו התנגדות, רתיעה ממגע, מיחסי מין.כדי לאבחן את הרקע לזה ואת כוון הטיפול תפני למטפל מיני מוסמך עם רקע בעבודה סוציאלית קלינית או פסיכולוגיה קלינית דרך אתר איט"ם. לא ברור מה קרה לך במגע עם זרים בילדות, מה היה הרקע ולאיזה מגע הכוונה. בכל מקרה חשוב להבין למה את נרתעת היום ממגע עם גברים.יש להניח שזה פסיכולוגי אבל חשוב גם לברר אם יש לך רגישות למגע בעור.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים