מתוסכלת כבר

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/07/2015 | 09:02 | מאת: שירלי

שלום לך ליאורה,הייתי אתמול אצל פרופסטר יעקב ברונשטיין בחיפה אחרי שניסיתי כבר את כל הרופאי נשים באזור,הוא איבחן שיש לי וסטבוליטיס,נתן לי תפריט דל אוקסלטים ופיזיותרפיה-שיקום רצפת האגן . וניסיתי כבר הכנה רוקחית פעם ולא עזר אבל בכל זאת הוא נתן לי עוד אחת בשם אחר,הוא אמר שכל זה יעזור 30 אחוז ואם לא אז צריך ניתוח שגם הןא לא עןזר במאה אחוז,אני כבר מיואשתתת ניסיתי כבר הכל ואני חושבת שגם זה לא יצליח ,את הניתוח אני לא יכןלה לעשות כי אני מסתירה את זה מההורים שלי והוא אמר ש3 שבועות יהיו כאבים . מה את מציעה לי לעשות?את חושבת שיש סיכוי שזה יעזור?נמאס לי אני ממש ממש ממש בדיכאון כבר כמה ימים ,לא יןדעת מאיפה זה נפל דווקא עליי

הי שירלי אני מאמינה שלרב הנשים עם וסטיבוליטיס אפשר לעזור בדרך כלשהי. לא מיצית עוד את כל האפשרויות הטיפוליות. פיזיותרפיה רצפת אגן זה טיפול מצוין ויעיל וכדאי לנסות אותו.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים