מה זה וסטיבוליטיס??

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

18/01/2009 | 14:05 | מאת: תודה מראש

מה הן דרכי הטיפול? ומה ההבדלים בין פיזוטרפיה לבין מפגשי שיחות... ואיך בוחרים את דרל הטיפול?

וסטיבוליטיס זו תגובה של רגישות יתר בפתח הנרתיק הגורמת לכאבים בזמן יחסי מין. שכיחות 15% מהבנות הצעירות. דרכי טיפול נעות בין טיפול התנהגותי בשיחות, פיזיותרפיה של רצפת אגן, טיפולים מקומים והורמונליים וניתוח לכריתת האזור הרגיש. ההחלטה על איזה טי%

19/01/2009 | 15:06 | מאת: תודה מראאש

התשובה שלך נקטעה.. ובחלק שהכי היה חשוב לי... איך בוחרים את דרך הטיפול? ומה קורה אם דרך אחת לא עובדת?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים