מיניות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

16/01/2009 | 12:00 | מאת: רינת

הנני בת 45, נשואה, לא מעשנת ובריאה בד"כ... לצערי, במשך שנים רבות לא קיימנו יחסי מין בעלי ואני, וכעת בעקבות משבר שעברנו... נראה כי לכאורה יצאנו ממנו מחוזקים יותר ולכן גם המין התחיל להתעורר... כיוון שלא היה לי צורך באמצעי מניעה קבועים קודם לכן, לא השתמשתי בהם שנים רבות... כעת לאחר סדרת בדיקות קיבלתי מרשם לפמינט, לפני כן השתמשנו בקונדום. בעלי - הזקפה שלו חלשה וקצרה. לי - נראה שמתייבש הנרתיק מאוד מהר... ( האם זה בגלל הגלולות?) נוצר לנו קושי בלהנות מדבר נפלא זה הנקרא יחסי מין. בעלי סיפר לי על הצלחות רבות שהיו לו ( לא איתי) , החזה שלי לא גדול... אבל אני נאה... וגופי מחוטב, כך גם הוא אומר, הוא מאוד מתייחס במין להיבט החיצוני ולי חשובה גם הפנימיות והרגש... הוא חושב על עצמו שהוא מושלם... לטעמי, הוא אמנם בחור נאה אבל בהחלט לא מושלם.. האם אינו חושק בי? האם אלו בעיות הגיל? האם קשור לגלולות? ובעיקר מה כדאי לעשות? טיפול לא יבוא בחשבון כי בעלי לא חושב שיש לו בעייה....

16/01/2009 | 18:49 | מאת: רוני

חבל שחיכית כל כך הרבה זמן מבלי להקדיש לבעיה תשומת לב. העדר יחסי מין הינו סימן מובהק לבעיה בחיי הזוגיות. היובש יתכן בהחלט משימוש בגלולות למניעת הריון רצוי להתאים גלולות אחרות בעזרת רופא נשים, עד להתאמה נסי להעזר בג'ל סיכוך או שמן שקדים. לגבי בעיות בזקפה ושפכה מוקדמת יש המון מה לעשותרק אם תרצו ללכת לטיפול זוגי...

השתמשי בג'ל סיכוך או שמן כדי למנוע את היובש הנרתיקי., נראה לי ששניכם באיזה משבר חזרה לקיום יחסי מין אחרי ששנים לא קיימתם. יש פעם בין הציפיות או המין שהיה בעבר לעומת מה שקורה כיום, חלק בגלל הגיל אבל חלק בגלל שינויים רגשיים ששניכם עברתם. לא ברור לי בדיוק ממה נובע הקושי, האם את יבשה בגלל שינויים של הגיל או בגלל שאת לא מגורה, האם הזקפה שלו קצרה וחלשה בגלל הגיל או בגלל קושי רגשי.... מציעה לך לפנות לטיפול מיני אפילו אם בעלך לא מוכן לבא תתחילי את. בברכה ליאורה אברמוב

שלום לך אני רוצה לחזק את דבריה של ד"ר אברמוב שכדאי שתפני לבד לטיפול מיני זוגי מוסמך לפי הרשימה של מטפלים מיניים מוסמכים ומרפאות מוסמכות באתר איט"ם הבעיות שאת מציגה מורכבות ומשולבות - פסיכולוגית ורפואית, וחשוב לעשות אבחון וטיפול מקיפים. לעיתים קרובות בן הזוג שלא מעונין מצטרף אחר-כך לטיפול, ביחוד אם הוא מבין יותר לעומק כמה את סובלת מהמצב כשאת מתחילה תהליך טיפולי.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים