כאבים הולכים וחוזרים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/01/2015 | 18:06 | מאת: ליאת

שלום לך, בתחילת היחסי מין שלי עם החבר כאב לי מאוד עד שלאט לאט הכאבים פחתו אבל להנות ? לא נהנתי בכלל רק רציתי לספק אותו.. ואין לי בעיה עם זה שאני לא יהנה העיקר שלא יכאב, ועכשיו חזרו הכאבים והפעם הם ממש ממש חזקים שפשוט קשה להמשיך.. יכול להיות שבגלל שניסיתי וניסיתי למרות הכאבים זה הזיק יותר??

כדאי לפנות לבדיקת רופא נשים כדי לבדוק מדוע יש כאבים. יכול להיות שאת מכווצת יכול להיות שיש לך בעית רגישות בפתח הנרתיק (וסטיבוליטיס) כדאי לטפל אין הגיון לקיים יחסי מין ולסבול

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים