בכי לאחר אורגזמה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

19/12/2008 | 18:50 | מאת: מישהי24

שאלה מביכה. מיד לאחר שאני מגיעה לאורגזמה (בעת אוננות) אני מוצאת את עצמי בוכה. לא בכל פעם, אבל במרבית הפעמים. אני לא יודעת על מה אני בוכה, ולמה, אבל כאילו פתאום, לא יודעת, הכל משתחרר לי. עד כמה זה חריג ועד כמה זה מדאיג? תודה.

לפעמים בכי נובע מתחושת הקלה לאחר האורגזמה אך לפעמים נובע מרגשות אשמה, דילמות פנימיות נפשיות הקשורות לסקס, או אוננות, איסורים, מסרים שליליים, חוויות עבר לא נעימות, האם אותו דבר קורה גם בזמן יחסי מין? אם הבכי קורה אחרי כל פעם שאת חווה אורגזמה וזוהי בעיה מטרידה- נסי לבדוק את הנושא בטיפול מיני.ואם לא, תהני ותשתחררי - לפעמים גם בכי משחרר... בברכה ליאורה אברמוב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים