כאבי בטן לאחר קיום יחסים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

10/03/2013 | 19:39 | מאת: לי

שלום, אני בחורה בת 22, אני בריאה מלבד אולי עצירות ברמה קלה. לפעמים, לאחר קיום יחסי מין בתנוחה ספציפית, אני נתקפת בכאבי בטן מאוד חזקים אשר רק ביקור בשירותים יכול להרגיע. אני נמצאת עם החבר השני שלי ומקרים כאלו לא הופיעו עם החבר הראשון על אף שימוש בתנוחה האמורה. מבחינת ההבדל בגודל האיבר הזכרי בין הגברים הללו, ההבדל מאוד קטן. בבקשה עזרו לי, הכאב כל כך חמור שהוא גורם לי להזיע זיעה קרה. מה אוכל לעשות פרט לפרט השימוש בתנוחה? תודה.

פני לבדיקה גינקולוגית כולל אולטראסאונד כדי לבדוק שאין ממצא רפואי באגן הגורם לכאבים

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים