וגיניסטית

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

28/06/2012 | 08:08 | מאת: דנה

הי אני בת 26 עם וגיניסמוס ווסטיבוליטיס אך בעקבות טיפול הצלחתי לקיים יחסי מין וזאת הצורה היחידה בה אני מצליחה להחדיר משהו בפנים כי אני מגורה-בתחילה תמיד חשה כאב רב בהחדרה ולאחר מכן כשעוברים את סיוט החדירה בפתח הנרתיק אני מתחילה להנות כשהוא כבר עמוק בפנים. אך מעולם לא הצלחתי לעבור בדיקה גיניקולוגית או אולטרסאונד וגינלי,מחמת הפחד והכאס הכרוך בכך מה עושים במצב זה והאם יש רופאים גנקולוגים המומחים בבדיקת נשים עם בעיות כמוני ,כי הבנתי שאני כנראה צריכה טיפול מיוחד.

28/06/2012 | 08:10 | מאת: דנה

בנוסף לכך שכחתי לציין שהדחיפות שלי לבדוק את עצמי היא כי אני מקבלת מחזור לא סדיר ...פעם בחודשיים ,לפני שלושה ויותר ..

אצל גינקולוג שהוא [היא גם סקסולוגים ואני בטוחה שהבדיקה תהיה יותר קלה. מציעה לך לפני הבדיקה למרוח משחת אזראקאין 5% כדי להרדים קצת את האזור הרגיש

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים