אלרגיה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

05/10/2008 | 01:07 | מאת: שרון

שלום. האם יכול להיות שיש דבר כזה להיות אלרגי לנוזלי הנרתיק? יש לי בן זוג שטוען שאחרי שאנחנו יחד יש לו יובש בפה וליחה ולדעתו הוא רגיש לנוזלי הנרתיק.אשמח לתשובה.

הי שרון לא שמעתי על מצב שכזה אף פעם, הפוך כן, יש נשים שרגישות לנוזל הזרע. הדרך לבדוק את זה זה לנסות לשכב עם קונדום ולראות אם התופעה הזו נמנעת. במדה וכן אולי אפשר להתיעץ עם רופא אלרגולוג ולנסות לעשותתבחיני אל%F

22/10/2008 | 22:33 | מאת: שרון

שלום ותודה על התשובה. המצב שתארתי הוא כאשר הגבר נותן לי מין אוראלי ונוזלי הנרתיק שלי נכנסים אל פיו, כך שקונדום לא שייך לעניין הבדיקה של זה. האם יכול להיות מצב כזה של רגישות לנוזלי הנרתיק?

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים