טיפול מיני בנשים בעיית וגיניסמוס

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

15/07/2008 | 16:40 | מאת: גלית

דוקטור שלום, רציתי לדעת מהו הטיפול הקוגנטיבי של בעיית וגיניסמוס ?

הטיפול ההתנהגותי מבוסס בעקרון על הבנה למה קרתה בעית ההתכווצות - מאיפה נובע הפחד מהחדירה. הכרות עם אנטומיה של אברי המין ופיזיולוגיה של התגובה המינית. לימוד שליטה על שרירי רצפת האגן אותם את מכווצת בצורה אוטומטית. החדרת מרחיבים נרתיקיים בגודל הולך ועולה - תרגולת שאת עושה בבית כדי לפשר לך שליטה מירבית בכווץ. עד לגודל המקביל לגודל של איבר מין כשאת מגיעה לגודל הגדול מדריכים אותך ואת בן זוגך בקיום יחסי מין כשאת בשליטה מלאה בתהליך. אחוזי הצלחה גבוהים ומגיעים למעל 90% בהצלחה ליאורה אברמוב

02/08/2008 | 19:49 | מאת: מטופלת

לגלית שלום מנסיוני אני יכולה להמליץ לך בחום רב על שיטת הביו-פידבק שלדעתי יכול להכלל בהדרה "קוגניטבי" את שולטת בכיווץ ומקבלת םידבק על העוצמה והמשך שלה ממסך המחשב. אין לתאר כמה הייתי רוצה להתחיל את הטיפול הזה 5 או 7 שנים מוקדם יותר. (ניסיתי כמעט הכל עד שהגעתי לזה- שמנים מסוגים שונים, מרחיבים, ועוד ועוד ) אגב זה לא יקר- דרך קופת חולים. שיהיה בהצלחה

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים