ויריל ליידי לשיפור החשק המיני בנשים

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

14/07/2008 | 22:03 | מאת: מאיר

ד"ר אברמוב שלום, רציתי לדעת האם המוצר הזה באמת עוזר ? למי בדיוק הוא מיועד והאם מדובר בעוד בגימיק ?

הי מאיר עוד מוצר שמבוסס על תמציות צמחים שאמורים לשפר את החשק המיני. אחוזי הצלחה מזעריים, עלות גבוהה, אין שום עבודה מחקרית מבוססת על יעילות המוצר. אבל צריך לזכור שלכל מוצר יש אפקט פלצבו - (השפעה טובה למרות שלא מכיל שום חומר פעיל) כאן ההשפעה היא פסיכולוגית בלבד מהאמונה שהמוצר יעזור. מדברים על אפ'קט פלצבו של עד 30%! אני לא הייתי הולכת לכוון הזה -הייתי בודקת בצורה יותר מעמיקה למה יש ירידה בחשק ומטפלת בהתאם. אבל אין שום נזק - פרט לכלכלי אם בא לכם לקנות. ליאורה אברמוב

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים