תמונה וחלום שראיתי באינטרנט

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

12/12/2020 | 20:44 | מאת: שואלת

שלום.אני בת.נכנסתי בטעות לאתר פורנוגרפי,בכלל רציתי לראות משהו אחר. וישר יצאתי לאחר מכן. אמרתי נכנס שוב נראה אם זה עושה לי משהו.או מסקרן .ויש קפץ לי תמונה של אישה ערומה. והרגשתי משהו באיבר. השאלה האם זה עוררות מינית או לחץ וחרדה? איך מבדילים? אחרי כמה שבועות אני חולמת חלום שמישהי נוגעת בי ופעמיים חלמתי את זה וקמתי מאוד מגורה! איך זה יכול להיות? האם חלום זה אומר שאני ארגיש מגורה גם במציאות?? יש לציין שמשני המקרים האלו שראיתי תמונה וחלמתי חלום. אני מפקפקת במיניות שלי.. כבר כמה זמן ככה.. ועכשיו מתחיל לי מלא מחשבות שהן מחשבות על האם אני לסבית/ האם פגעתי במישהו או תקפתי מינית או כל דבר אחר כל אדם שאני רואה ברחוב בן בת. אני בודקת האם אני נמשכת .. ככה זה כל היום.. אשמח לעצה תודה

הרבה נשים יכולות להתגרות מתמונות של נשים ערומות ועדיין הן לא לסביות אבל אם יש לך ספקות מציעה לך לפנות למספר שיחות כדי להבהיר לך את נטיותיך המיניות

17/12/2020 | 15:46 | מאת: מרים ברנר מטפלת מינית מוסמכת

בהמשך לתשובתה של ד״ר לירורה אברמוב, אם את מתבגרת או בגיל 20 פלוס תפני ל ״ דלת פתוחה״ ליעוץ לצעירים ללא תשלום 03-5101511-2 כל מה שתארת הן תגובות רגילות אבל את יכולה להתיעץ

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים