שאלה על תסמיני מחזור- בסוף מחזור

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

09/11/2020 | 18:01 | מאת: ליאת

שלום ד"ר, לאחרונה המחזורים החודשים מלווים דווקא בסופם ולאחר סיום הדימום בתסמיני הקדם מחזור. למשל: דיכאון ועצבות כאב ראש חלש אבל טורדני כאב בטן כאילו אני עומדת לקבל אבל רק הרגע סיימתי יש דבר כזה? והאם זה תקין?

לא משהו אופיני ומוכרומציעה לך לפנות לרופא נשים לעשות בדיקת אולטראסאונד והערכה הורמונלית מקיפה

12/11/2020 | 21:29 | מאת: ליאץ

תודה אני קיבלתי הפניות... והנה המחזור שהסתיים שבוע שעבר הכאב לא נפסק וקיבלתי דימום חלש אתמול והיום.. ויש לי כאבים כל היום. בגדול לא סבלתי בעבר מכאב.

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים