במקום להגיע לאורגזמה...

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

19/10/2020 | 00:36 | מאת: שלמה

אנחנו נשואים + כמה ילדים אשתי טוענת שבעבר הגיע לאורגזמה. כיום לאחר גירוי מספיק ברגע שבו אמור להיות השיא- היא חווה חוסר חשק מיידי ומתקפלת זו בעיה מוכרת? יש כיוון מה זה יכול להיות?

חסר נתונים על אשתך בת כמה היא, האם נוטלחת תרופות אבל בגדול אם היא אשה בריאה ללא שינויים הורמונליים או תרופות כנראה שהבעיה נובעת מאיזה מחסום רגשי וכדאי לפנות לטיפול מיני יש רשימת מטפלים מיניים ומרפאות סקסולוגיות באתר של האגודה לטיפול מיני www.itam..org.il

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים