רגישות יתר מאז הלידה

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

02/09/2020 | 05:42 | מאת: שלומית

שלום רב. ילדתי לפני 4 שנים את הבן שלי שהיה גדול מהממוצע 4.5 קילו. מה שהביא לתפרים מרובים, הריון מתיש במיוחד והחלמה קשה לעומת לידות קודמות שגרמה לראשונה בחיי לוגיניסמוס שטופלו בפיזיותרפיה של רצפת אגן. אבל מאז אני מאוד רגישה והחשק המיני שלי ירד לקרקעית (מראש לא היה מאוד גבוה). אבל בעיקר, לא מסוגלת שבעלי ידי בי בחזה ובמיוחד לא ידנית האיבר המין למעט חדירה. ממש מסרבת כי חוששת מהמגע שלו שתמיד איכשהו הוא חזק מדי עבורי למרות שדיברתי איתו על זה כמה פעמיםולכן מסרבת מראש. ממש סוגרת את הרגליים כך שאפילו לא יעז להתקרב לשם. רבות הפעמים שאני עושה את הסקס רק בשבילו, לא משתדלת לגמור ורוצה לסמן וי על כל העסק. ויש פעמים ספורות יחסית בהן אני יותר משתחררת ואז אני חווה אורגזמה באמת. יש מה לעשות עם כל מה שהייתי כאן?

מבינה שהכל התחיל לאחר טראומת לידה קשה עם החלמה קשה.אבל עבר כבר המון זמן טיפלת בחלק הפיזי אך לא טיפלת בטראומה הרגשית ולכן מציעה לך לפנות לטיפול מיני. יש כמעט בכל בית חולים מרפאה סקסולוגית, יש רשימת מטפלים מיניים מוסמכים באתר www.itam.org. il

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים