גרד בשפתיים החיצוניות של הפות

דיון מתוך פורום  טיפול מיני בנשים

07/04/2020 | 09:21 | מאת: דניאלה

שלום, כבר כמה ימים שאני חווה גרד בשפתיים של הפות, כל מיני מיחושים, אין הפרשות אבל יש קצת לכלוך כזה, משהו לא מובן. יכול להיות שעשיתי משהו לא טוב בזמן שאוננתי או ששמעתי על הגיינה לקויה? כמו מה זה נשמע ואיך אפשר לטפל בזה? תודה רבה

יכול להיות תוגבה אלרגית , פטריה או זהום מקומי נסי לשטוף רק עם מים ללא בון ללכת מאוורר בלי תחתונים כמה ימים עם בגדים רחבים ובמידה והגרד לא יעבור נסי טיפול נגד פטריה שאפשר לקנות בבית מרקחת ללא מרשם כמו נירות אגיסטן ומשחה חיצונית ואם גם זה לא יעזור תצטרכי לפנות לבדיקת רופא נשים להמשך ברור

מנהלי פורום טיפול מיני בנשים